Sånglektioner

Sånglektioner

Bild: Eric Ideler

Här läser du mer om privata sånglektioner, duo sånglektioner och sånglektion i present.

Det finns många olika typer av sångare. Du kan inte jämföra en klassisk sångare med en popsångare eller en musikalartist med en bluessångare. Alla har sitt eget sound, talang och uttryckssätt.

Vi arbetar med sång på alla nivåer. En nybörjare är lika välkommen som en erfaren sångare. Motivationen för att ta sånglektioner är olika för alla. Någon vill ha extra teknisk vägledning på grund av röstproblem, någon annan vill sjunga i ett band men vill först utveckla sig som sångare. Ännu en annan vill provspela för en kurs eller produktion och söker stöd inom sångteknik, mikrofonteknik och val av repertoar. Men det kan också vara så att du bara vill sjunga för avkoppling och ditt eget nöjes skull. Allt är möjligt!

Som sångare kan du stöta på olika problem. Du kan bli hes, ha spända käkar eller spänningar i kroppen. Ett personligt bemötande är viktigt eftersom varje person har sin egen utveckling och sin egen takt. Vi erbjuder dig personliga verktyg så att du kan utvecklas vidare som sångare just där du befinner dig.

Den optimala lektionstiden för privata sånglektioner är femtio minuter. Under den första delen kommer vi att arbeta med sångteknik (andningsteknik och sångövningar) och efter det kommer vi att jobba med en eller två låtar som du eller vi tillsammans väljer. Utöver teknik arbetar vi även med dig som erfaren sångare kring sångtolkning och presentation. Du väljer själv om du vill komma en gång i veckan eller en gång varannan vecka.

Duo sånglektion

Här arbetar du tillsammans med en vän eller kollega på er sångteknik, låten väljer ni själva eller tillsammans med oss. Strukturen är densamma som i de privata sånglektionerna.

Ge en sånglektion i present

Finns det någon i din omgivning som gillar att sjunga, men där tröskeln att boka tid för sånglektioner är lite för hög? Då är en sånglektion en mycket fin present!

Klicka här för att kontakta oss eller titta för mer information på: www.sånglektioneruppsala.se